Facebook Insta Boka

TRÄNING 

Tillsammans ska vi visa musklerna…

Falkenbergs Golfklubb står inför sin mest intressanta golfsäsong på länge! Låt oss hjälpa dig att göra den till en av de bästa. Studio och möjligheten att förbättra din golf har inte varit större än nu. Hos oss får du de bästa tipsen för en lyckad start på golfsäsongen 2020.

Ny säsong, nya möjligheter. Hört den förut? Det är upp till dig att göra det till mer än en klyscha. Följ våra tips och vi garanterar bättre och roligare golf.

Ta reda på hur långt du slår med varje klubba
En tumregel är att du ska ha en klubba som täcker var 10:e meter när du spelar. Tyvärr har många dålig koll på hur långt de slår sina olika klubbor. Vi hjälper dig att mäta ut exakt och efter det ser vi vad du eventuellt behöver komplettera med i bagen. Det här kommer vara till stor hjälp för dig, vi lovar. Vår nybyggda studio ger dig möjlighet att utveckla din golf.

Boka lektion
Börja säsongen med en ”besiktningslektion” där vi går igenom grunderna i din sving. Vi kollar så att sikte, grepp, uppställning och balans är i sin ordning. Du kan boka enskilt eller i grupp. Vikten av att få en bra start är viktigt. Du kan självklart också boka helt vanliga tekniklektioner om det är något speciellt du vill förbättra. Kanske en puttlektion?

Helheten ger bästa upplevelsen
Golf är mer än att bara ha rätt klubbor. I shopen har vi ett noga utvalt sortiment som håller högsta klass. Vi har bagar för rätt väder, sköna skor för dina fötter, golfvagnar som gör ditt golfspel enklare, snabbare och roligare. Kom in till oss i shopen så gör vi en fullständig kontroll av din utrustning och ger dig rätt hjälp av material.

Inventera och skräddarsy dina klubbor
När en ny säsong står för dörren är det alltid ett bra läge att se över skicket på klubborna i bagen. Hur slitna är skårorna på wedgarna? Hur mycket längre slår jag med en ny drive? Hur längesen var det jag bytte grepp? Hur många slag sparar jag med nya lättspelade järnklubbor? Vi hjälper till att räta ut dina frågetecken. Kom in i shopen för testa nya klubbor och anpassa dem efter just din kropp och dina förutsättningar.

Boka via www.boka.se/fbgacademy

 

Stort lycka till och välkommen in i shopen,
Karl-Johan ”Karla” Karlsson & Rikard Fors med personal

HITTA HIT / KONTAKT


Golfvägen
311 72 Falkenberg

0346-500 52
0738-25 00 52
info@fbgacademy.se


Karl-Johan ”Karla” Karlsson
Shopkeeper

karla@fbgacademy.se
0705-42 20 08

Rikard Fors
Träning/Idrottsansvar

rikard@fbgacademy.se
0708-58 41 75

Emma Dantorp
Assisterande tränare
emma@fbgacademy.se
0766-10 30 29

Olle ”Bait” Karlsson
Tränare

olle@fbgacademy.se

Integritetspolicy